Hōʻike nā mīkina lima holoi HT-Silicone

Ke Ana Hoʻohālike:HT-Silicone Brush mīkina lima

Material:Silicone papa meaʻai

kala kala:Hina, ʻulaʻula, ʻulaʻula rose, poni, ʻōmaʻomaʻo, uliuli (hiki ke hoʻololi ʻia nā kala ʻē aʻe)

Nā lawelawe kūikawā:Ma waho aʻe o nā mea a mākou e hōʻike ai, hiki iā ʻoe ke koho e hoʻopilikino i nā kala ʻē aʻe, nā ʻano, ka pahu a me ka logo

Nā kau kūpono:Puna, kauwela, hāʻule, hoʻoilo

Nui:Hoʻokahi nui kūpono i nā mea a pau

 

• SILICONE HIGH QUALITY:Hana ʻia nā mīkina lima hoʻomaʻemaʻe i ka silicone grade food, hiki i kēia mea ke pale maikaʻi i ka mildow.He akahai ka silicone kūlohelohe i ka ʻili, ʻaʻole ia e hōʻeha i kou ʻili.

 

• HOOLAHA KUAI:ʻO nā pāma a me nā manamana lima i uhi ʻia me nā bristles silicone mānoanoa e hiki ke holoi koke i ka ʻaila ʻaila, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe mea pōʻino i nā mea kīhini.Hiki i nā mīkina lima ke hoʻokaʻawale maikaʻi i ka ʻaila a me nā mīkina lima.

 

•MULTIPLE FUNCTION:Hiki ke hoʻohana ʻia kēia mīkina lima multifunctional no ka lumi kuke, ka holoi ʻana i nā kīʻaha, ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā huaʻai a me nā mea kanu, ka hoʻomaʻemaʻe ʻauʻau, ka hoʻomaʻemaʻe lumi moe, mālama i ka lauoho holoholona, ​​​​a me ka holoi ʻana i ke kaʻa.

 

Maʻalahi e hoʻohana a hoʻomaʻemaʻe:E hoʻohana i kēia pulupulu silicone e pani i kāu pulupulu ʻano kahiko no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka maʻemaʻe kīhini.Maʻalahi loa e hoʻomaʻemaʻe i ka pulupulu, holoi wale me ka wai a hoʻokomo paha i loko o ka mea holoi kīʻaha, ʻaʻohe koena.

 

独立站新闻宣传图-1


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-19-2022